BEHÖVER DU HJÄLP MED DITT BYGGLOV?

Vi gör dina bygglovsritningar, konstruktionsritningar och hjälper dig med KA & Byggare - från 1700:-

  1. Prisförslag direkt!
  2. Skicka ditt underlag
  3. Personlig hjälp med hela bygglovsansökan! (bygglovsritningar, konstruktionsritningar, energiberäkningar, kontrollplan m.m.)

 

När du ska bygga om, bygga till eller bygga nytt är det viktigt att skicka in en bygglovsansökan som tar med alla aktuella delar för bygget, från bygglovsritning och konstruktionsritning till vem som är kontrollansvarig för bygget. Att göra detta på egen hand kan komma att kräva både tid som energi, där det är vanligt att man behöver komplettera ansökan i efterhand. Det är därför som vi på Bygglovsverket finns till för dig. När du vänder dig till oss ser vi till att din ansökan är komplett från början med allt som kommunen kräver. Vad omfattar då detta?

Från bygglovsritningar till tillgänglighetsanpassning

Vi tar fram bygglovsritningar med allt från planritningar och sektionsritningar, vidare till kompletta konstruktionsritningar där allt från dimensioner till materialkvalitet specificeras. Behöver du en kontrollansvarig till ditt bygge, eller ett brandskyddsdokument? Ska en tillgänglighetsanpassning utföras? Oavsett ditt behov kan du vara säker på att vi har både kontaktnätet såväl som erfarenheten för att stå till tjänst med det just du behöver.

Få en enkel bygglovsritning

Med specialister med lång erfarenhet och omfattande kunskap gör vi dina bygglovsritningar korrekt ner till minsta detalj. Du slipper att göra jobbet själv samtidigt som du kan känna dig trygg med att din bygglovsansökan kommer att bli lika enkel som snabb. Med ansvarsförsäkringar, F-skatt och som UC kreditvärdiga kan du känna dig trygg när du vänder dig till oss.

Läs mer om de tjänster som vi erbjuder.
Kompletta bygglovsritningar?


Konstruktionsritningar
Konstruktionsberäkningar
Energiberäkningar
Fuktsäkerhetsbeskrivning
Brandskyddsdokumentation
TillgänglighetsanpassningarBe om en offert nu...Pris för bygglovsritningar:

(Fasad-, sektions-, planritning samt situationsplan)

Korrigering från befintlig .dwg/.rvt fil

Fastpris 1700:-


1 kvm - 29 kvm:

Fastpris 3700:-


30 kvm - 69 kvm:

Fastpris 5700:-


70 kvm - 149 kvm:

Fastpris 9700:-


150+ kvm:

Be om offertPrisgaranti för motsvarande tjänster!
Bygglovsritningar snabbt!
Fackmannamässigt utfört av specialister!

Kontrollansvarig

Byggtjänster


Energiberäkning
Brandskyddsdokument
Fuktsäkerhetsbeskrivning
Tillgänglighetsanpassning
Alla blanketter

 
Vi hjälper dig att både skapa och skicka in din ansökningsblankett, kontrollplan, energiberäkning, brandskyddsdokument, fuktsäkerhetsbeskrivning och annat som din kommun kan kräva.
08-515 100 50
 
-

OM OSS

Bygglovsverkets målsättning är att hjälpa dig som byggherre eller privatpersoner med hela din bygglovsansökan. Vi hjälper dig från din byggidé till ett beviljat bygglov. Vi gör alla dina bygglovsritningar och ser till att du får en högkvalité, en snabb leverans och framförallt att du får marknadens bästa priser!

 

Varför ska du välja Bygglovsverket?

 
 

Med en lång erfarenhet inom arkitektur och konstruktionsbranschen såg vi att ett starkt behov fanns inom just bygglovsärenden. Såväl den som vill ansöka om bygglov och kommunerna har önskat en lösning och nu är lösning här, Bygglovsverket.

Det enda alternativet för att du ska få en simpel och snabb bygglovsansökan, utan att du ska behöva göra så mycket själv.

info@bygglovsverket.se

Vi jobbar och avtalar inom ABK09.

Du är trygg hos oss, vi innehar samtliga ansvarsförsäkringar som krävs.

Vi har både F-skatt och momsreg.

Företagsinformation

BLV Arkitekter & Konstruktörer AB
Org nr.: 559174-3173

© 2018 Alla Rättigheter Reserverade

Kontakt oss

08-515 100 50
info@bygglovsverket.se

Besök oss
Herkulesgatan 26, 111 52 Stockholm
-